Auton penkkien ja muiden sisätilojen puhdistus siivousalan ammattilaisilta Siilinjärveltä

OTA YHTEYTTÄ

SavonPulmunen tarjoaa palvelut auton sisätilojen puhdistukseen. Penkkien puhdistuksessa hyödynnetään syväpuhdistavaa Rainbow-puhdistusjärjestelmää, jonka avulla ajoneuvosi istuimet puhdistuvat lioista. Muu auton sisätilojen puhdistus sisältää imuroinnin ja kaikkien pintojen kemikaalittoman puhdistuksen Thermostarin kuivahöyrypesurilla. Voit valita, puhdestaanko vain penkit vai koko auto.

Palvelemme kotitalouksia Siilinjärvellä sekä esimerkiksi Kuopion, Lapinlahden ja Maaningan alueilla.

Eroon liasta, tahroista ja tunkkaisuudesta

Ajan ja käytön myötä jokaisen auton verhoilulle ja penkeille kerääntyy likaa, tahroja ja pölyä. Tahraiset penkit ovat ikävän näköiset, ja pinttyessään lika ja suuri pölymäärä alkavat myös tuottamaan autoon tunkkaista ja epämiellyttävää hajua. Penkkien pesun tarve vaihtelee paitsi auton käytön ja käyttäjien (esimerkiksi lemmikkieläimet) myös kangasmateriaalien mukaan. Normaali kangassisusta sekä nahkaistuimet olisi perusohjeen mukaisesti hyvä pestä 1-2 kertaa vuodessa.

 

Panostamalla autosi penkkien puhdistukseen pidät myös huolta autosi arvon säilymisestä. Sisätiloiltaan siisti, puhdas ja hajuton auto on huomattavasti miellyttävämpi seuraavalle käyttäjälle, kuin tahrainen ja tunkkainen versio. Tehokkaasti, mutta hellävaraisesti puhdistava Rainbow-järjestelmä raikastaa autosi sisäilman ja poistaa epämiellyttävät hajut. Alan kokeneina ammattilaisina pystymme puhdistamaan materiaalin kuin materiaalin sille parhaiten sopivia puhdistusvälineitä ja menetelmiä hyödyntäen.

Auton sisätilojen kokonaisvaltainen puhdistus kannattaa

Säännöllinen auton sisätilojen puhdistus on välttämätöntä viihtyisyyden ja ajoneuvo arvon säilymisen kannalta. Autoon kantautuu hiekkaa, vaakapinnoille kertyy pölyä ja lasipinnoille tulee tahroja. Puhdistamme lian kaikilta pinnoilta, katosta lattiaan. Thermostarin kuivahöyrypesurilla saamme puhtaaksi hankalimmatkin paikat ja kaikkein pienimmätkin rakoset. Kuivahöyrypesu on hellävarainen, tehokas ja nopea tapa puhdistaa auton kaikki sisäpinnat. Myös pölyä ja kuraa keräävät ovien ja peräluukun ulkoreunat ja kehykset saadaan puhdistettua. Kemikaaliton kuivahöyrypuhdistus jättää autoon raikkaan tuoksun.

Alan kokeneina ammattilaisina pystymme puhdistamaan materiaalin kuin materiaalin sille parhaiten sopivia puhdistusvälineitä ja -aineita hyödyntäen.

 

Auton sisätilojen lisäksi puhdistamme myös muut tekstiilit, kuten sohvat, sängyt ja matot. 

Lue lisää tekstiilipuhdistuksista

Auton kokonaisvaltainen sisäsiivous ja ulkopesu

Sopimuksen mukaan voimme penkkien pesun yhteydessä tehdä autoosi täydellisen sisäpuhdistuksen kesäaikaan (noin toukokuusta syyskuuhun). Ota yhteyttä, niin sovitaan toiveidesi mukaisesta kokonaisuudesta!

Katso palveluhinnasto