Syväpuhdistavat tekstiilipuhdistukset Siilinjärveltä

OTA YHTEYTTÄ

Siivouspalvelu SavonPulmunen on erikoistunut erilaisiin tekstiilipuhdistuksiin, kuten mattojen, huonekalujen ja patjojen pesuihin. Puhdistukset suoritetaan tehokasta Rainbow-puhdistusjärjestelmää hyödyntäen. Palvelen kotitalouksia Siilinjärvellä ja lähialueilla, kuten Kuopiossa, Lapinlahdella ja Maaningalla.

Mattojen puhdistukset 

Puhdistan tehokkaasti kaikenlaiset matot, myös karvalanka- ja villamatot.

 

Maton syväpuhdistus aloitetaan moottoroidulla tampparilla, jonka jälkeen matto pestään tarpeen mukaan mattopesurilla. Pesuri syöttää mattoon sen materiaalin mukaan valitun pesuaineen, harjaa, huuhtelee ja imee samalla lian, pölyn ja veden pois. 

Pesurikäsittelyn jälkeen matto jää hieman pintakosteaksi, mutta kuivuu hyvin nopeasti. Matto voi olla omalla paikallaan koko pesun ajan – vaivatonta, eikö!

 

Suunnittelen ja toteutan maton puhdistuksen maton materiaalin ja kunnon huomioon ottaen. Satojen mattopuhdistusten kokemus varmistaa parhaan mahdollisen, puhtaan ja raikkaan lopputuloksen.

Sohvien, sänkyjen ja muiden huonekalujen puhdistukset

Mattojen lisäksi syväpuhdistan myös muun muassa sohvat, nojatuolit, sängyt ja muut tekstiilipäällysteiset huonekalut. Tahrat ja muut näkyvät liat pestään tekstiilipesurilla ja syväpuhdistus hoidetaan Rainbow-puhdistusjärjestelmällä. Rainbow:n avulla varmistetaan, että syvälläkin sijaitsevat pölypesäkkeet saadaan varmasti puhdistettua. Lopputuloksena on taatusti puhtaat ja raikkaat huonekalut ja sängyt!


Puhdistamalla huonekalusi tasaisin väliajoin pidennät niiden käyttöikää merkittävästi. Likainen tai pölyinen huonekalu ei ole käyttökelvoton tai vaihdon tarpeessa – tehokas puhdistus palauttaa sen taas lähes uutta vastaavaan kuntoon.

Tee ekoteko ja tilaa syväpuhdistava tekstiilipuhdistus ottamalla yhteyttä! Vastaan mielelläni myös tekstiilipuhdistuksia koskeviin kysymyksiisi ja suunnittelen sohvasi, sänkysi tai muun huonekalun puhdistuksen yksilöllisesti tarpeesi mukaan.

Katso palveluhinnasto

Hyödynnä kotitalousvähennys

Tiesithän, että kotonasi suoritetut tekstiilipuhdistukset ovat vähennyskelpoisia henkilökohtaisessa verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Verohallinnon sivuille