Saunan ja kylpyhuoneen puhdistus Siilinjärveltä

OTA YHTEYTTÄ

Siivouspalvelu SavonPulmusen laadukkaisiin palveluihin kuuluu myös saunan ja kylpyhuoneen puhdistus. Palvelemme kotitalouksia Siilinjärvellä ja lähialueilla, kuten Kuopiossa, Lapinlahdella ja Maaningalla.

Kylpyhuoneen puhdistus

Puhtaassa kylpyhuoneessa on miellyttävää peseytyä. Puhdistamme tarkasti kaikki kylpyhuoneen pinnat.

 

Kylpyhuoneen puhdistus on monen inhokkipuuhaa. Me teemme sen mielellämme! Likaisimpia paikkoja kylpyhuoneessa ovat suihkusekoittajan alapuolella oleva seinä, lattiakaivon seutu sekä wc-istuin ja sen ympäristö. Thermostarin kuivahöyrypesurilla pesemme kylpyhuoneen putipuhtaaksi – ekologisesti, ilman kemikaaleja.

 

Poistamme pölyn ja pinttymät kuivahöyryllä ja mikrokuituliinalla kylpyhuoneen katosta. Lasipinnoille kertyneen lian ja kalkin irroitamme kuivahöyryteknologiaa hyödyntäen. Puhdistamme laattapintojen saumat ja poistamme laattapinnoilta kemikaalijäämät sekä pinttymät. Puhdistamme myös hanat, altaan ja wc-istuimen. Lopputuloksena on raikas ja syväpuhdistettu kylpyhuone. Perusteellisesti puhdistetussa kylpyhuonessa puhtautta on helppo ylläpitää.

 

Likaantuneet saumat ja laattojen pinnat, sekä vahingoittuneet silikonisaumat eivät välttämättä vaadi kallista kylpyhuoneremonttia, vaan perusteellisen puhdistuksen. Kuivahöyrypesurilla saamme poistettua haastavatkin liat ja pinttymät. Tarvittaessa uusimme myös kuluneita laattasaumoja ja vahingoittuneita silikonisaumoja. Arvioimme puhdistus- ja kunnostustarpeen ammattitaidolla tapauskohtaisesti.

Panosta puhtauteen ja tilaa meiltä saunan sekä kylpyhuoneen puhdistus! 

Yhteystietoihin