Luotettavat kodin siivouspalvelut Siilinjärveltä

OTA YHTEYTTÄ

SavonPulmunen on täyden luottamuksesi arvoinen kodin siivouspalvelu Siilinjärvellä. Tarjoamme kotitalouksille kattavat siivouspalvelut viikkosiivouksista suursiivouksiin ja erilaisiin erikoissiivouksiin, kuten kalusteiden syväpuhdistuksiin ja saunaosaston puhdistuksiin. Toimialue kattaa Siilinjärven lisäksi muun muassa Kuopion, Lapinlahden sekä Maaningan alueet.

Helpota arkeasi – tilaa säännöllinen viikkosiivous

Ammattitaitoisen siistijän toteuttaman vakituisen kotisiivouksen avulla ylläpidät kotisi siisteystasoa vaivattomasti vapauttaen samalla itsellesi arvokasta aikaa muihin puuhiin.

 

Ylläpidettävä siisteystaso määritellään yhdessä asiakkaan kanssa ensimmäisen siivouksen yhteydessä. Muutostoiveita voi kuitenkin esittää aina halutessaan – olemme joustava siivouskumppanisi ja haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen siivouspalveluun viikko toisensa jälkeen.

Säännöllinen siivous voidaan sopia toteutettavan esimerkiksi kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa, juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. Voimme päättää tietyn viikonpäivän tai sopia siivousajankohdasta joka viikko erikseen.

Katso hinnastomme

Suursiivouksella koti hohtavan puhtaaksi

Suursiivouksella pääset eroon kotisi pinttyneistä lioista ja pölypesistä. Suursiivouksessa käydään tarkasti läpi kodin jokaisen huoneen jokainen nurkka. Kattava suursiivous sisältää liudan siivoustehtäviä, jotka toteuttamalla kotisi on siivouksen jälkeen hohtavan puhdas.

 

Mikäli mielessäsi on erityisiä siivousta kaipaavia kohteita tai tehtäviä, joiden toteutumisen haluat varmistaa, otamme toiveesi ilolla vastaan. Sopimuksen mukaan pesemme myös esimerkiksi uunin, jääkaapin, ikkunat tai vaikkapa saunan.

Erikoissiivoukset ja syväpuhdistukset

Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset erikoissiivoukset, kuten mattojen, sänkyjen ja muiden huonekalujen syväpuhdistukset. Syväpuhdistukset toteutetaan puhdistettavasta kohteesta riippuen joko vesipesuna tai kuivapesuna. Alan ammattilaisena osaamme valita kuhunkin tehtävään parhaiten sopivat välineet ja tekniikat.


Lue lisää tekstiilipuhdistuksista ja ota yhteyttä tilataksesi palvelut. Erikoissiivoukset voidaan myös sisällyttää esimerkiksi suursiivoukseen.

Tekstiilipuhdistus

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Muistathan, että kotonasi suoritetut siivoustyöt ovat vähennyskelpoisia henkilökohtaisessa verotuksessasi. Verovähennysoikeus on 1.1.2022 alkaen 60 % kokonaissummasta 100 euron omavastuulla ja 3500 euron maksimivähennyksellä kalenterivuodessa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Lue lisää